Автор
Woman.bg

Чарли Шийн: Не съм любовник, а ментор на Линдзи

Чарли Шийн опровергал зачестилите напоследък слухове, че с Линдзи Лоън са любовници, разкриват колегите от БГНЕС.

Повод за слуховете първо станаха парите, дадени безвъзмездно от Шийн на Лоън. Заради финансовите проблеми на Лоън, подгонена от данъчните, през последните месеци тя проси пари от кого ли не. И ето, че на лошото момиче на Холивуд се притече на помощ лошото момче. Чарли даде на Линдзи 100 хил. долара, без да иска да му ги връща.

Двамата актьори освен това си партнират в комедията "Страшен филм 5", в която имат и сцена в леглото. По-смелите клюкари твърдят, че звездите са пренесли любовните ласки помежду си и в живота.Шийн обаче отрича: "Не съм любовник на Линдзи, а неин ментор. Тя се нуждае от някого, който й дава акъл. И аз, когато бях на нейните години, се нуждаех от същото".

"Да, ходим понякога заедно на купони. И какво от това? По този път, по който тя върви, аз вече се връщам. Между нас няма нищо повече от приятелство. Обичам Линдзи, уважавам я, но не съм я докоснал с пръст. Отвреме-навреме й давам съвети, нищо повече. Ако ме послуша - добре. Не ме ли послуша - остава си за нейна сметка".