С удоволствие ви представяме този разкошен дом, в който се преплитат бели, бежови и сини акценти. Ако тази цветова комбинация е сред любимите ви, то може да взаимствате някои от оригиналните идеи.

Белият, бежовият и син цвят в този апартамент се вплитат един в друг и създават усещане за небесен простор и много светлина.

Неправилно подбран цвят или акцент може да повлияе на цялостното възприемане на момента. Затова се спрете на комбинацията синьо и бяло, която е чудесен избор за изключително елегантен и разчупен интериор.

При интериорното решение е търсена модерна визия и цветови акцент в синьо. В този цвят се потапяш, намираш място за теб, твоите идеи, желания...



Съвет от нас:


Нека цветовата гама,на която сте се спряли да е в рамките на един цвят, като се използват различни негови нюанси. Например син, светло и тъмно син. За да не изглежда скучно такова решение, използвайте малки акценти в други ненатрапващи се цветове. Например стая издържана само в различните нюанси на синьото, добре се допълва с акценти в бяло и пясъчножълто. Точно тази цветова гама е застъпена в този светъл дом: