Певицата Фърги, която миналата седмица обяви, че ще става майка, присъства на ревю на дизайнера Gareth Pugh по време на Седмицата на модата в Париж.

Звездата изглежда вече се облича като бъдеща майка с по-свободни дрехи, с каквито пристигна и на светското събитие във френската столица.

Въпреки бременността си тя изглежда страхотно с чифт панталони на черно-бяла райе, блуза в каубойски стил и космато палто. Тя комбинирала дрехите си с чифт обувки на Кристиан Лубутен.

Фърги пристигна в Париж в понеделник, след като прекара изминалата седмица в европейска обиколка. Тя придружаваше нейния съпруг Джош Дюамел на премиерите на новия му филм Сейф Хейвън. Докато актьорът работеше в Германия, Фърги успя да скочи и до Милано, където също се посвети на модни дефилета.

Голямата атракция, предизвикала същинска суматоха сред медиите, отразяващи модното събитие, бе присъствието на Шер.

Gareth Pugh представи леко шокираща с мъртвешкото си излъчване линия дамски дрехи за сезон есен-зима 2013.

По думите на дизайнера - „Намерихме информация за племе от жени, наречени Асгарда. Те са невероятни и вдъхновяващи. Те искат да си извоюват пълна автономия от мъжете и се отделят в Карпатите. Колекцията представя точно тази им същност – борба и полет на духа в едно.“