Във вторник вечерта бяха раздадени 11-тите награди на тв "Планета".

На церемонията Галена получи отличията за Видеоклип на 2012 за "Спри ме" и за Оригинално присъствие на клубната сцена през 2012.

Певицата смени цели пет тоалета през вечерта. Първият бе черна дълга рокля с изрязани прозрачни елементи от колекцията есен-зима на Emilio Pucci в комбинация с огромни обеци Givenchy. Вторият толет на Галена бе интересен гащеризон на българската марка Beyond.

За съвместното си изпълнение с Преслава и Борис Дали на общото им парче "Бутилка", певицата се преоблече с рокля и шапка от колекцията на Dsquared2 в комбинация със сандали на висок ток Christian Louboutin, обеци Moschino и колие на Анна Дело Русо за H&M.

За втората си музикална поява на сцената Галена отново се бе спряла на Beyond, но този път изборът й бе паднал на страхотна бяла рокля с шлейф в комбинация с най-сексапилните обувки на света, дело на Saint Laurent Paris.

Петият последен тоалет бе за изненадата на вечерта, съвместното изпълнение на Галена и рапъра 100 кила. За него тя бе с тениска от мъжката колекция на Givenchy, панталонки N°21, риза Balmain и шапка Diesel.

Галена с рокля Emilio Pucci

Галена с гащеризон Beyond

Галена с рокля Dsquared2

Галена с рокля Beyond

Галена с рап визия