Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Кристен Стюарт или Кат Вон Ди?

Все по-често попадаме на известни личности, които се спират на една и съща дреха за свои важни изяви.

В днешната ни модна битка ще се изправят една срещу друга две тъмнокоси красавици, които нямат почти нищо сходно една с друга.

На премиерата на „Snow White and the Huntsman“ („Снежанка и ловецът“) в Берлин миналата година актрисата Кристен Стюарт блесна на червения килим в червена рокля на каре.

В епичния приключенски екшън Кристен Стюарт играе единствената жена в кралството, по-красива от злата кралица, носителката на "Оскар" Чарлийз Терон, която си е наумила да я унищожи.

Проклетата владетелка никога не си е представяла, че младата жена, застрашаваща властта й, се е обучавала на бойни изкуства при ловецът - Крис Хемсуърт, "Тор", изпратен да я убие. Сам Клафлин се присъединява към актьорския състав като принца, отдавна омагьосан от красотата и силата на Снежанка.

Въпреки че карето излъчва небрежност Кристен умело е успяла да направи визията си женствена и елегантна, допълвайки черен колан на кръста и черни класически обувки.

Със същата дреха на Derek Lam се появи и Кат Вон Ди на церемонията по връчването на 55-тите награди Грами в началото на февруари, където „Staples Center“ в Лос Анджелис посрещна редица музикални величия.

Таруираната от глава до пети чаровница реши да съчетаете дрехата с екстравагантен модел обувки на Alexander McQueen и пусната вълниста коса.

Според вас визия повече ви допада? Тази на Кристен или на Кат? Гласувайте по-долу в нашата анкета за вашата фаворитка!

Вижте роклята на Derek Lam: