Един от основните проблеми на повечето дами са тлъстинките в областта на корема.

Уверяваме ви обаче, че трудно не означава невъзможно. Затова днес сме ви приготвили няколко съвета, които ще ви помогнат да се справите с този проблем.

1. Лишете се от продукти, които са известни с това, че трупат мазнини в областта на корема. Някои от тях са рафинираната захар, алкохолът, кофеинът, полуфабрикатите, сухото мляко, подсладените кисели млека и маргаринът.

2. Приемайте добавки, които съдържат рибено масло, тъй като те доставят незаменими омега 3 мастни киселини, които подпомагат изгарянето на собствените ви мазнини.

3. Препоръчително е да не хапвате след шест вечерта.

4. Задължително закусвайте. Дори и само с плодове и ядки. Закуската дава незаменима енергия за целия ден. Ако сутрин нямате апетит, можете да се задоволите с натурален плодов шейк или смути.

5. Заменете вредните продукти с полезни такива: пълнозърнест хляб, био прясно и кисело мляко, зехтин, ядки, яйца. Хапвайте и повече плодове и зеленчуци, както и риба.

Разбира се, не забравяйте и физическата активност, която също е изключително важна. От упражненията са полезни коремните преси, карането на колело и велоергометър.