Докато дълги години Азис обещаваше зрелище, заричайки се да се превърне в жена, негов колега го изпревари тихомълком и се трансформира в 100% дама.

Треторазредният фолк певец Денис, известен на малцина в близкото минало с няколкото си чалга песни, днес е истинска жена - с вагина и гърди, като от мъжкото му, макар и нежно минало, няма и следа.

Куриозната история за трансформацията на един мъж в жена разказва в новия си брой светско списание номер 1 в България „LOVE style". Място за измама няма - певецът доказва факта, че от мъж се е превърнал в истинска жена с удивителни еротични снимки.

Роден през 1986 г. в Стара Загора с името Десислав, от малък Денис не се чувства добре в кожата си на момче. Не му харесват и игрите с пистолети и колички, предпочита да поскача на ластик или да играе на барби с приятелките от квартала.

„Осъзнах, че съм жена, още на 10 години. Просто съм се появил на този свят в грешното тяло. Тогава се зарекох един ден да стана истинска жена", казва днес красавицата.

Завършвайки средното си образование, Десислав буквално се преражда, когато се мести в столицата. На 20 години той категорично решава да приключи с мъжкото в себе си и тотално променя гардероба си, заменяйки панталоните с поли. Животът във все още консервативна, но поне голяма София му се отразява положително, създавайки куп контакти с различни момчета като него.

Прави и няколко опита да пробие в попфолк жанра, но мераците му удрят на камък заради слаби вокални възможности, липса на средства и дразнещия травеститски имидж. „Хората не приемат такива като мен - ни мъж, ни жена. Затова реших, че ще стана истинска жена", откровен е бившият певец.

Очевидно 5 години живот в женски дрехи са достатъчни на Денис да вземе най-важното решение в живота си, което е и най-изконното му желание - да се превърне в 100% жена.

Със спестени пари той успява да пътува до Бразилия, която е известна като меката на пластичните полови трансформации. Открай време страната е пръв защитник на гей правата, уреждайки всякакви екстри дори за най-претенциозните си посетители.

В гърдите си имплантира по 350 кубика силикон, или общо 700, а устните ги коригира умело с хиалуронова киселина. Окосмението по абсолютно цялото тяло пък бившият чалга певец премахва чрез лазерна епилация, която гарантира, че идните няколко години кожата му ще е гладка като бебешко дупе. Операциите са болезнени, но младият мъж е готов на всичко, за да се прероди отново.

В Бразилия Десислав-Денис умира и се ражда Деси. Като една истинска дама с всички първични и вторични полови белези, тя задължава всички да се обръщат към нея в женски род. Дори новият й паспорт е издаден като жена.

След трансформацията си в латинската страна Деси не желае да се връща в пуританска България, където всички я сочат с пръст. Отпрашва към Гърция, където крепи дългогодишна топла дружба с други травестити и транссексуални. Във време на криза нашенката успява да завърти и успешна търговийка, въртейки магазин за обувки в южната ни съседка.

Печели повече от добре. Сред клиентите й са най-големите звезди в Атина, лично Деспина Ванди идва всеки месец в магазина.

Парите на Деси обаче не са само от алъш-вериш. За близо година тя се е превърнала в култ в гей живота на Атина. Деси участва в няколко реклами, които й носят прилични доходи, а освен парите славата й расте лавинообразно. В момента тя обмисля и няколкото предложения от порно индустрията, които има. Американци я канят да се снима в секс филми, но тя обмисля. Признава, че причината е финансова. Деси е заковала твърд хонорар - 10 000 евро на филм, а освен това държи сама да си избира партньорите. Категорична е, че иска истински мъже - здрави, мускулести, атлетични, поне 90 кг.

Деси е уверена, че на този етап не би се върнала в България, където единствената й алтернатива е да проституира на площад „Македония" или на Централна гара в София, пише vsekiden.com. С усмивка казва, че един ден ще е световна звезда - със собствено тв шоу и имение в Холивуд.

На молба на списание „LOVE style" да предостави снимки от миналото си като мъж бившият певец категорично отказва. После уточнява, че е издирил абсолютно всички кадри от периода си като момче и ги е изгорил. „Все едно това е бил чужд живот", казва днешната мадама.