Една от най-горещите тенденции за това лято, в буквалния смисъл на думата, са роклите с високи цепки.

Появата на актрисата Анджелина Джоли на 84-те награди „Оскар“ с пелестната рокля на Versace и още по-зашеметяващата цепка предизвика бурни коментари и много последователки.

През настоящия сезон се наблюдава своеобразно възраждане на роклите с цепки. Говорим в множествено число, защото обичайната висока цепка вече си има другарче – втора висока цепка.

Jessie J

Особено официалните рокли, които стигат до земята са запазена марка за модните подиуми или червените килими и звезди като Алеша Диксън и Ким Кардашиян са им големи почетателки. Те са прекрасно решение за вечерен тоалет на всяка една дама, особено за по-специален повод.

Роклите с две цепки са свободни и леки, същевременно лесно могат да се комбинират с по-екстравагантни аксесоари и обувки.

ежедневна визия

Тези дрехи са изключително предизвикателни и секси, защото подчертават или по-скоро напълно разкриват женските крака и бедра.

За още по-голямо визуално въздействие, някои от модните дизайнери предлагат и вечерни рокли, чиито цепки достигат чак до хълбока.



За да се осмелите да носите рокля с толкова предизвикателни цепки като Соланж или Ким са нужни много самочувствие и увереност.

Независимо от дизайна, материите и цветовете, роклите с две цепки са една от най-хитовите модни тенденции през идното лято, които не искаме и не можем да пренебрегнем!

Ким Кардашиян

Соланж Ноулс

Алеша Диксън