Ако хвърлим поглед назад във времето и развитието на стила на госпожа Бекъм, мъжката мода в женския гардероб щеше да е последното нещо, с което бихте свързали вечно елегантната и ултра женствена Пош.

Но петата годишнина от официалното влизане на Виктория в елита на модния бизнес е отпразнувана с колекция, вдъхновена от андрогенизъм и суров сексапил.

Цялата колекция на Виктория вижте в Галерията.

Линията Victoria Beckham бе представена вчера по време на Модната седмица в Ню Йорк, а самото ревю се състоя в обществената библиотека.

На първия ред до подиума седяха двама от най-големите приятели и критици на британката, а именно съпругът ѝ Дейвид и пазителката на модната библия Vogue Анна Уинтор.

Шоуто представи инспириран от Yves Saint Laurent смокинг, който Виктория бе променила и обогатила добавяйки прави ръкави с цепка. На всичкото отгоре, нейната интерпретация показа как този смокинг може да се превърна в супер стилно палто.

Цветовете не са чужди на дизайнерката и идеите ѝ за сезон Есен 2013. Тя предлага красиви нюанси на индиго, наситено лилаво, ярко жълто, светло сиво, кафяво и черно.