Ким Кардашян определено не може без да направи някой гаф.

Един месец след ужасяващата трагедия с 20-те убити деца в Нютън, тя заяви, че е твърдо против употребата на оръжия. Дори отправи и публична молба към всичките си последователи в социалната мрежа да се обединят в името на нов закон за оръжията в САЩ.

Няколко седмици по-късно обаче, Ким скандализира обществото като публикува снимка на новия си пистолет, обсипан със скъпоценни камъни. Веднага след това, всички нейни уж верни фенове я нападнаха гръмко с остри коментари, пише inews.bg



"Ти имаш прекалено голямо влияние в обществото, за да бъдеш сляпа и арогантна! Невинни деца и хора всеки ден умират, дори да казваш, че пистолетът ти е хубав!”

Това не е и първата подобна снимка, която бъдещата майка прави публично достояние. Има още една, на която се дори вижда как Ким се цели доста точно в мишената.

Веднага след злобните коментари на фенове и медии, снимката беше изтрита от профила на Ким. Днес вече не може да бъде открит и самият ѝ профил. Има предположения, че половинката на Кание се е отказала от ежесекундното публикуване на фотографии от личния си живот.