Estée Lauder представят аромата Very Estée, който е една модерна интерпретация на онова, което винаги е представлявала жената Estée Lauder – стилна, изтънчена и уверена.

Този изцяло нов съвременен аромат с цветни, дървесни и мускусови нотки представлява възхвала на усещането за стил и лукс на жената Estée Lauder. Тя определя кое е модерно чрез свой собствен неподражаем и изключително женствен стил, чрез широките си познания и отличителни предпочитания, когато се отнася до аромата, който ще бъде до нея във всеки момент от динамичното й ежедневие.

Можете да спечелите парфюма Very Estée със съвсем бързо и просто регистриране в играта на Estée Lauder.

Госпожа Estée Lauder беше далновиден човек, който наистина разбираше всеобщия и неподвластен на времето стремеж на жените към стил и красота. Марката е изградена въз основа на това инстинктивно разбиране.

Днес, луксозните продукти продължават да бъдат изключително важни за модерния потребител. Very Estée олицетворява както богатото наследство на марката, така и нейния силен емоционален резонанс със съвременната Estée Lauder жена.

“Името Very Estée е отражение на възхвалата на усещането за стил, изтънченост и какво е модерно според жената Estée и марката Estée Lauder”, казва Карън Каюри, старши вицепрезидент на Corporate Fragrance Development Worldwide Estée Lauder Companies.

“Ароматът Very Estée отдава почит на всички тези неща от гледна точка на наследство, но той също така включва в себе си силната, жизнена връзка между марката и съвременната жена Estée Lauder, която олицетворява всички тези качества.”

Резултатът е луксозен, женствен и изтънчен аромат, комбиниращ в себе си най-висококачествени съставки с отличителна и съвременна направа. Неговата уникална комбинация от нотки излъчва женственост и лукс по вълнуващ и нов начин.

Very Estée е едновременно мек, бликащ от енергия аромат, с цветна свежест и съблазнителна изтънченост, притежаваща мека топлота. Рехавите цветчета на Бразилската Гардения® и Жасмин придават луксозна дълбочина на аромата. Касис добавя свеж плодов привкус, който не е нито прекалено натрапчив, нито пък прекалено лек. Изключителната чистота на аромата и чувствената му основа от меки дървесни нотки и секси мускус, правят присъствието му дълготрайно и модерно .

Топ нотки: Още с първото вдишване се усеща очарователният и модерен привкус на свежите Лотус и Фрезия, целунати от Сочния Касис и акцентирани от ароматен Розов Пипер.

Средни нотки: Леко очарование се излъчва от свежата сърцевина на аромата, съставена от Българско Розово Масло, Розови цветчета®, кадифена Бразилска Гардения ® и деликатен Жасмин.

Остатъчен аромат: Неустоимата топлота и мека женственост, излъчвани от комбинацията между Сандалово Дърво, Кедрово Дърво и Кашмирен Дървесен Акорд, която се разнася по кожата, е обгърната в мек и сексапилен воал от Чувствени Кускосови Акорди.

Възхвалявайки пленителната съблазън и стилна изисканост на жената, която носи Very Estée, рекламата включва рекламното лице на Estée Lauder, Хилари Рода, облечена в провокативна черна рокля, ефектно акцентирана с големи златни бижута.

Нейната визия е секси и топла с елемент на мистериозност. Опушените ѝ очи улавят всеки, който я погледне, предизвиквайки го, да влезе в стилния й свят. Тя е жена, която е уверена в излъчването си.

Бутилката на Very Estée подсилва изтънчената и чувствена представа, която създава парфюмът. Модерна, но в същото време и женствена, отличителната форма на бутилката е омекотена с нежни извивки. Тоновете на тъмно синьото са подчертани чрез разкошно златно.