Автор
Woman.bg

Венецианска атмосфера в центъра на София с NIVEA (Видео)

Преди броени дни в DaDa Cultural Bar NIVEA представи своите най-нови козметични продукти за лице.

По време на събитието всички гости успяха да се потопят в необикновената атмосфера на Венеция. Те имаха възможността да украсят и създадат по свой вкус красиви венециански маски. Под опитното око на дизайнера и художник Серджан Кръстевски гостите постигнаха истинско съвършенство за своите лични произведения на изкуството. Украсените маски бяха включени в конкурс, а победителите в него спечелиха много награди.

В автентичната венецианска обстановка, бранд мениджърът на NIVEA Анна Иванова представи най-новите продукти за лице на марката – маските за лице NIVEA Aqua Effect Pure & Natural и NIVEA Aqua Effect Q10, както и най-новия BB крем на марката.

Хидратиращата маска NIVEA Aqua Effect Pure & Natural се грижи за облекчаване на сухата и опъната кожа, предизвикани от рязката смяна на температурите през сезона. Със своите 95% натурални съставки новата маска осигурява необходимата на кожата хидратация. Тя успокоява и отпуска, като същевременно възстановява здравословния й и сияен тен.

Втората маска за лице, която беше представена в рамките на събитието, бе изглаждащата маска против бръчки NIVEA Q10. Нейната висококонцентрирана формула с Q10 ефективно спомага борбата с бръчките, предотвратява преждевременното стареене на кожата и същевременно я освежава.

Друг продукт, с който световноизвестната козметична компания обогатява своя асортимент, е NIVEA BB крем, който осигурява идеална комбинация от подхранване и защита на кожата. Той съчетава пет действия в едно и осигурява дълготрайна хидратация, като равномерно покрива несъвършенствата по кожата. Продуктът е разработен в два варианта, за да отговаря на различните нужди на потребителите – за светла кожа и за средна към тъмна кожа.

Новите продукти на NIVEA в съчетание с духа на Венеция вдъхнаха свежест в първите дни на февруари и спомогнаха за доброто настроение на всички присъстващи, които отнесоха по частица от красивия италиански град в дома си!