Както вече ви представихме в неделя се състоя обичаният от всички зад океана финал на първенство по американски футбол – Супербоул. То е значимо и дългоочаквано събитие не само за любителите на спорта, но и за всички меломани по света, защото е съпроводено от живите изпълнения на някои от най-известните съвременни певци.

Грандиозната вечер откри Алиша Кийс, която изпя американския химн. На сцената преди началото на мача излезе и гласовитата Дженифър Хъдсън. Тя пя заедно с хора на училището Санди Хук в Нютаун, където през декември миналата година бяха убити двайсет ученици и шестима възрастни. През полувремето на финала Бионсе подпали публиката с невероятно шоу, включващо блестящи изпълнения на живо и много танци. След като изпълни няколко пърчета соло към поп дивата се присъединиха и нейните колежки от Destiny's Child - Кели Роуланд и Мишел Уилямс.

Ето и тоалетите, които знаменитостите бяха подбрали за появата си на Супербоул:

Алиша Кийс

Красивата знаменитост изглеждаше ослепително в червена вечерна рокля от Azzedelina Alaia, нежно подчертаваща женствените извивки на Алиша.

Златно украшение за врата от Marina B, "опушени" очи, бледорозови устни и прибрана нагоре коса завършваха визията на магнетичната дама.

Дженифър Хъдсън

Дженифър бе заложила на кожена блуза с поло яка от Monika Chiang и бяла пола тип "молив" от L’Wren Scott, която се открояваше с два реда копчета, придаващи й чаровно милитари излъчване.

Тоалета на певицата се допълваше от черни обувки на ток от Saint Laurent модел "Escarpin".

Устните на Хъдсън бяха окъпани в аленочервено червило, а косата и бе стилизирана в нежна прическа.

Бионсе

Поп дивата излезе на сцената, облечена в ефектен костюм, дело на дизайнера Rubin Singer.

Първоначалният облик на тоалета на звездата се състоеше от кожено яке с впечатляващ дизайн, което актрисата свали по време на изпълнението си на песента "Crazy in Love". Този акт на Бионсе бе последван от изпращане на целувка към екзалтираната публика. Жест, който несъмнено още повече развълнува зрителите на зрелищното представление.

След като свали коженото яке звездата остана по черно кожено боди с дантелени елементи, което щедро разкриваше части от тонизирано тяло на прелестната дама.

Сценичният костюм на Бионсе се допълваше от черни кожени ръкавици и ботуши от Proenza Schouler.

Кели Роланд

На стадиона в Ню Орлиянс Кели Роланд и Мишел Уилиямс се присъединиха към Бионсе за едно запомнящо се изпълнение на най-големите хитове на Destiny’s Child, а именно "Bootylicious" и "Independent Women".

За появата си на Супербоул Кери бе подбрала кожен костюс дълбоко V-образно деколте от Emilio Pucci.

Аксесоарите завършващи визията на красивата знаменитост бяха рокерски кожени ръкавици и кожени ботуши от Proenza Schouler.

Мишел Уилиямс

Мишел също като Бионсе бе заложила на дреха дело на дизайнера Rubin Singer, която представляваше интересна кожена рокля съчетана с ботуши