Ето, че сред известните дами се появи поредната чанта с главно "ч", ако трябва да сме съвсем точни този път не става въпрос само за една чанта, а за два модела част от пролетната и Resort колекцията за 2013-та на Marni.

Красивата, подбрана, така че да съответства на остатъка от визията, чанта несъмнено е в състояние да внесе много шик излъчване към цялостния облик на всяка дама. Неоспоримото доказателство за това твърдение са въпросните дизайнерски чанти Marni, които за нула време съвсем заслужено се превърнаха в любим аксесоар на звездите.

В момента сладураната Джесика Алба се намира в Парк Сити, Юта, където се провежда ежегодния кинофестивала на независимите продукции "Сънданс".

Докато е там красавицата не пропуска възможността да прекара и време със семейството си. Тя на няколко пъти бе забелязана да се разхожда със съпруга и децата си из улиците на Парк Сити. За тези случай звездата бе подбрала ежедневни визии, в които неизменно присъстваха два невероятни аксесоара – високи черни спортни обувки от Isabel Marant и двуцветна чанта Marni.

Преди известно време звездата Ема Робъртс бе забелязана да се разхожда из Ню Йорк в компанията на приятеля си.

Тогава Ема също се бе спряла на двуцветна чанта от Marni за допълнение към ежедневната си визия, включваща кафяво кожено яке, черно-бял пуловер, тъмни дънки Rag & Bone, боти Isabel Marant и шикозни слънчеви очила.