След като шоуто й на Супербоула мина като по вода, Бионсе анонсира началото на нова концертна обиколка, която, за наша радост, започва от Европа съвсем скоро, на 15 април

Първите дати от "The Mrs. Carter Show World Tour" са на Балканите - в Белград, Загреб и Братислава, след което турнето продължава в Амстердам, Париж, Бирмингам, Лондон, Манчестър, Дъблин.

В края на май като част от турнето дивата ще посети и Антверпен, Цюрих, Милано, Монпелие, Мюнхен, Берлин, Варшава, Копенхаген, Осло и Стокхолм.

Бионсе на Съпербол

Месец по-късно следва интензивна обиколка в Северна Америка, която започва от Лос Анджелис на 28 юни и приключва в Бруклин, Ню Йорк, на 3 август.

Колегите от bulevard.bg разкриват, че турнето се нарича "Шоуто на мисис Картър", тъй като Бионсе е добавила към моминското си име Ноулс фамилията на съпруга си, който се казва Шон Картър (но е по-известен като Джей-Зи). Той, на свой ред, е приел нейното име - така фамилията и на двамата е Ноулс-Картър.

Най-много са датите в британската столица - четири в края на април и началото на май, а от "O2 Арена" са направили специален рекламен клип, режисиран от Йонас Акерлунд, в който участва и френското танцово хип-хоп дуо Les Twins - Лоран и Лари. Самата Бионсе пък е в кралски одежди.