Бионсе нямаше друг избор освен да се представи блестящо по време на концерта си на едно от най-популярните, мащабни и обичани американски събития – Супербоул.

Певицата превзе сцената по обичайния спиращ дъха начин, изнесе невероятно шоу, подплатено с огромна доза светлинни ефекти, танци и подкрепа от чаровниците Кели и Мишел – нейни колежки от Destiny's Child, най-добри приятелки и „сестри“ (според думите на самата Бионсе).

Суперсъбитието с максимална телевизионна аудитория в САЩ увисна в полумрак за повече от половин час, след като Бионсе възпламени шоуто в почивката.

Финалът на първенството по американски футбол в Съединените щати – Супербоул - бе прекъснат за 35 минути, защото половината от осветлението на стадиона в Ню Орлиънс загасна.

Малко след живото си изпълнение Бионсе публикува в своя Twitter собственоръчно написана бележка към колежките си, взели участие на Супербоул:

„Какъв горд ден за АФРОАМЕРИКАНСКИТЕ ЖЕНИ!!!!!

Кели, Мишел, Алиша, Джуд. Всички сте красиви, талантливи и показахте толкова много класа! Беше чест да изпълнявам на Супербоул с вас феноменални дами.

С любов, Бионсе“