Някои клюки, попаднали в американските медии, гласят, че Марк Антъни е "бил дузпата" на последната си приятелка, Шанън де Лима. Любителите на светски клюки се питат каква ли е причината, като засега отговорът клони към старата любов и бивша съпруга - блестящата Дженифър Лопес.

Марк и Шанън

По-малко от година след законния им развод през април 2012 г. Марк изглежда си е дал сметка, че още обича Джей Ло и е готов да се бори за нея и за събиране на семейството.

Това, разбира се, няма да е никак лесно, но поне първата стъпка е направена - Шанън е зарязана, сега предстои трудното - да отстрани Каспър Смарт от постелята на Джен.

Колегите от БГНЕС разкриват, че раздялата с Шанън е станала само ден след среща между бившите съпрузи в хотел "Лондон" в Манхатън и точно това засилва интригата. Двамата прекарали в една от хотелските стаи два часа и половина, твърди в. "Ню Йорк пост".

Марк излязъл от хотела с доста разстроен и отчаян вид. А Каспър, когато научил за срещата, моментално поискал обяснения от Дженифър, но според запознати с казуса нещата изглежда са изгладени. Дали Марк не е изстрелял последния си патрон?