Автор
Woman.bg

Меган Фокс е една лудо влюбена майка и съпруга

Тя имаше късмета да участва в някои от най-успешните холивудски продукции, но Меган Фокс твърди, че постижението на живота ѝ несъмнено е раждането на сина ѝ.

26-годишната звезда съвсем открито признава, че досега винаги е криела, че е сбъднала дългогодишната си мечта да бъде майка.

В интервю за сп. “Marie Claire” актрисата казва: „Разпознах благословията си в момента, в който я видях с очите си – най-голямото удовлетворение за мен е появата на сина ми. Всичко, което съм искала да ми се случи цял, цял живот е да имам бебе. Най-накрая го постигнах.”

Меган добавя още: „Просто искам да дам на Ноа възможно най-много. И искам да имам още деца. При тях е сърцето ми.”

Звездата в момента продължава да промотира своя нов филм „This Is Forty”, но признава, че актьорството вече не е онова, което е било преди създаването на семейство.

„Много ми е трудно да работя, защото имам чувството, че това не е моята работа вече. Моята работа е да бъда до детето ми.”

Меган Фокс роди сина си през септември миналата година и както повечето големи имена от Холивуд успя бързо да се върне във предишната си форма.

В елегантната фотосесия към изданието тя позира с красива смарагдова рокля от сатен.

Богиня на сексапила и мечта за много мъже по света, Меган не забравя да подчертае, че в живота ѝ съществуват само двама любими – синът ѝ и съпругът ѝ Остин Гриин.

„Мисля си, че с Остин извадихме късмет. Вярвам, че именно той е моята сродна душа. Но това съвсем не значи, че запазването на любовта и брака не изисква усилия, защото всъщност двамата сме много, много различни. Но сме толерантни един към друг и се опитваме да бъдем търпеливи. И нито аз се опитвам да го превърна в себе си, ни той да ме направи негово копие. Тоя наистина е невероятен. Ни мога и не трябва никога да се оплаквам.”