Днешната статия е посветена на сладураната Ан Хатауей, този път обаче темата на материала ни е не наградата „Златен глобус“, която красавицата спечели за поддържаща женска роля в мюзикъла "Клетниците", или тоалета, украсил финото й тяло на церемонията по връчването на престижните статуетки, а новата любов на актрисата.

Не се безпокойте чаровната дама все още е със съпруга си и тук не става въпрос за нов мъж, аз за нова чанта, която безвъзвратно е запленила сърцето на тъмнокосата хубавица.

Въпросният аксесоар е дело на любимата на звездите дизайнерка Stella McCartney и в последно време е редовно допълнение към визиите на Ан.

За първи път магнетичната знаменитост бе забелязана с чантата началото на годината по време на почивка в Швейцария. Тогава Хатауей я бе подбрала като завършващ щрих към ежедневната си визия.

Няколко седмици по-късно актрисата отново се появи с чантата, но този път на светско събитие Лос Анджелис. Харизматичната Ан бе заложила на чантата като допълнение към елегантната си визия, състояща се освен от нея от стилна рокля от Victoria Beckham и ефектни заострени обувки на ток от Stella McCartney.

Миналата седмица Ан бе забелязана да се разхожда из Западен Холивуд в компанията на съпруга си. Тогава тя бе облечена със син пуловр и изчистени дънки. Ежедневният й тоалет се допълваше от тъмни боти с катарама и чантата Stella McCartney.