Автор
Woman.bg

Кога стартира вторият сезон на ''Гласът на България''

Вторият сезон на музикалното шоу „Гласът на България” стартира в ефира на bTV на 11-ти февруари.

Тази година надпреварата за мечтаната титла ще се превърне в „личната битка” на 4 доказани имена на музикалната сцена: Данчо Караджов, Преслава, Вики Терзийска и Миро. Кой от треньорите ще открие „Гласът” и ще го превърне в „Гласът на България”? Задачата им няма да бъде никак лесна, защото според уникалното за този формат правило те ще трябва да изберат талантите в своя отбор без да ги виждат, само и единствено по качествата на техния глас.

„Гласът на България” се реализира по един от най-успешните формати на Talpa Media, основана от световноизвестния продуцент Джон де Мол. Шоуто за вокални таланти е реализирано в над 40 държави, като навсякъде постига огромен успех.



Водещ на “Гласът на България” отново е DJ Мартен Роберто. Негова е задачата да преведе състезанието през основните за формата етапи: „кастинги на тъмно”, „двубои” и „концерти на живо”. Като изненада се пази и името на ко-водещия, който ще проследява реакциите и емоциите на участниците по време на концертите на живо.

Най-добрите гласове ще се състезават не само за титлата „Гласът на България”, но и за специална награда, предоставена от bTV.