Азис се оказа жертва на измама във Виена. Из цялата австрийска столица били разлепени плакати, рекламиращи предстоящо негово участие, за което певецът си нямал представа. Продавали се и билети за събитието, което е насрочено за този петък от 22 ч.

"Лично на мен ми е все тая, но лъжат хората, които минават стотици километри, дори граници, за да ме видят", казва Азис пред "Телеграф". Той предполага, че организаторите ще оправдаят отсъствието му с извинението, че не е дошъл и така посетителите на клуба ще останат разочаровани от него.

Заведението, в което уж трябвало да пее, се казва Club 34. Никой от Виена обаче не си е направил труда да се обади на Азис и да договори участие. По всички изглежда, че собствениците на клуба са решили така да съберат повече хора, на които да приберат пари за вход.

Певецът остави следното съобщение на стената си в социалната мрежа: "ЛЪЖА!!! НИКОГА И НИКОЙ НЕ Е РАЗГОВАРЯЛ С МЕН ОТ 'Club-34' ЗА КОНЦЕРТ ВЪВ ВИЕНА!!! ТЕЗИ ХОРА ИСКАТ ДА ВИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И СЛЕД ТОВА ДА ИЗЛЪЖАТ,ЧЕ НЕ СЪМ ОТИШЪЛ НА УЧАСТИЕТО НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!!!!"

"Тези мои фалшиви концерти не са от вчера. От много време насам има хора, които се чудят как да предизвикат интересен към заведенията си и първото, което им хрумва, е да се хванат за името "Азис". Всеки иска да направи участие с Азис, но както им е известно, моите изисквания са доста по-различни от тези на другите балкански изпълнители. Трудно се навивам за участия в чужбина и ако се съглася, то определено ще си заслужава ходенето до там," казва още певецът.