Екип от шотландски учени достигна до поредните изводи-предположения, свързани с мъжките предпочитания относно женските форми.

Според тях слабата жена оставя партньора си много по-доволен, а рискът от еректилна дисфункция в леглото на фината жена е много по-малък.

Предишни констатации сочат, че силният пол предпочита по-слабите, защото са външно по-привлекателни, но според новите данни те освен всичко друго доставят повече удоволствие в спалнята.

Фина дама - Роузи Хънтингтън-Уайтли

Учените от въпросния шотландски екип се опитват да обяснят явлението от еволюционна гледна точка - наднорменото тегло говори за здравословни проблеми, което отблъсква и намалява желанието за интимности.

Твърдението доста си противоречи с историческото развитие в предпочитанията на мъжкия пол. Да не говорим, че по-пищните форми подсъзнателно дават информация за здраве и фертилност на жената.

Нищо не липсва на модела Кели Брук

Основен проблем в разбиранията на дамите за това какво харесват мъжете са техните лични женски предразсъдъци. Много от нещата, които нежния пол характеризира като недостатъци се оказват привлекателен фетиш за мъжете.

Така например, доста мъже оценяват плюсовете на малките гърди. Освен това, пищното дупе излъчва сексапил, който за някои господа е неустоим.

Пищна и зрелищна - Амбър Роуз

И мъже, и жени, и учени са единодушна по повод схващането, че тънката талия е сред най-съблазнителните части от женското тяло, а след нея и тънките глезени.

В крайна сметка, къде точно се крие истината за съвършеното женско тяло остава въпрос на лични предпочитания.

Споделете вашия вкус!