Автор
Woman.bg

Памела с ново гадже от поредното риалити шоу

След като получи солиден хонорар от българския Биг Брадър и припечели още малко от неуспешното си участие в американското риалити Dancing Stars, Памела сключи изгодна сделка с британския тв канал ITV1 за шоуто "Танцуващи на леда".

Въпреки желанието й да премине през първия кръг обаче, едрогърдата блондинка се издъни още в началото и трябваше да се прибере в САЩ.



"Памела се провали, защото се влюби. С партньора й на леда Мат Евънс вече топлят едно легло", твърди източник за Daily Record.

Авантюрата на Пам и състезателят по фигурно пързаляне започнала миналия месец. Двамата били много пленени един от друг и не се разделяли. Дори щели да дадат гластност на отношенията си, когато отново отидат в Лондон за финала на "Танцуващи на леда" през март.



"Мат я обикаля като влюбено кученце, докато тя не спира да му говори колко много той означава за нея", обяснява източникът.

Новото гадже на Пам е с 9 години по-млад от нея, но вече живее при кака си в дома на актрисата в Малибу. Мат дори придружи Памела на благотворително новогодишно парти в Ню Йорк.



Ние пък забелязахме, че новата играчка на Спасителката много прилича на нашия Орлин Павлов, към когото Пам показа искрени симпатии, докато беше в България, припомни lifestyle.bg