Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите ''Изборът на критиката''?

Дженифър Лоурънс и филмът с нейно участие "Наръчник на оптимиста" спечелиха най-много награди "Изборът на критиката" на 18-та церемония, която се състоя в Санта Моника вчера.

Звездата, която беше номинирана и за "Оскар" за ролята си в лентата по-рано вчера, получи отличието за най-добра актриса в комедия, а екранният й партньор Брадли Купър отнесе същата награда в мъжката категория. Лентата беше определена и за най-добра комедия.

Актьорите бяха удостоени и с наградата за най-добър актьорски състав, а Лоурънс прибави още едно отличие на сметката си с наградата за най-добра актриса в екшън за "Игрите на глада".

Филмът на Бен Афрек "Арго" също беше сред големите победители. Драмата получи наградата за най-добър филм, а Афлек беше определен за най-добър режисьор само няколко часа след като сензационно беше пренебрегнат в номинациите за Оскар в същата категория, отбелязва БГНЕС.

Джесика Частейн едва сдържа сълзите си, приемайки наградата за най-добра актриса за ролята си в "30 секунди след полунощ", а Даниел Дейл-Луис беше аплодиран на крака след като излезе да получи наградата си за най-добър актьор за "Линкълн".

Даниел Крейг получи наградата за най-добър актьор в екшън за ролята си на Джеймс Бонд в "007: Координати Скайфол". Заглавната песен към филма на Адел, която по-рано вчера беше номинирана за Оскар, получи наградата за най-добра песен.

За най-добра поддържаща актриса беше определена Ан Хатауей за ролята си на проститутката Фантин в мюзикъла "Клетниците", а Филип Сиймор Хофман отнесе наградата за най-добър поддържащ актьор за участието си в "Учителят". Квензан Уолис получи наградата за най-добра актриса за ролята си в "Зверовете от дивия Юг". 9-годишното момиче разсмя публиката, като прочете благодарствената си реч от iPhone-а си.

А ето ги и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Актрисата Джейми Кинг, която винаги ни е правила страхотно впечатление с безупречната си кожа, бе заложила на запомняща се рокля в черно на Jason Wu.

Хелън Хънт бе доста бляскава на червения килим с рокля на британския дизайнер Philip Armstrong.

Емили Блънт бе с изчистена рокля в бяло от колекцията на Miu Miu

Актрисата Джесика Частейн пък заложи на рокля с деколте обсипано с камъни. Дрехата е от колекцията на Prada.

Ейми Адамс пък бе заложила на преработена версия на рокля от пролетната колекция за тази година на Vionnet.

Ева Лонгория, подобно на Нина Добрев, бе заложила на дреха от предложенията на Monique Lhuillier.

Аманда Сийфрид бе заложила на асиметрична рокля на британския дизайнер Marios Schwab

Актрисата Марион Котияр впечатли всички с роклята си произведение на изкуството, дело на Zuhair Murad.

Ан Хатауей бе подбрала дълга права рокля на Oscar de la Renta.

Звездата на вечерта Дженифър Лоурънс се бе спряла на ексклузивна рокля от пре колекцията за есен 2013 на Prabal Gurung.

Наоми Уотс бе с рокля без презрамки в черно на Emilio Pucci.

Ейми Росъм пръскаше чар по червения килим с усмивка и рокля на Carolina Herrera.

Снимки: Getty images / Guliver