Бритни Спиърс напусна X Factor САЩ, след като разбра, че продуцентът се готви да я уволни.

Зрителите намирали певицата за много скучна. Тя отнесе много критики след появата си като ментор в шоуто. На нейно място ще бъде избрана по-колоритна звезда с по-изразено присъствие. Певицата бе обвинена и че не поддържа достатъчно близки отношения с избраниците си, на които е ментор. Вялото й поведение и пълната апатия в крайна сметка й изиграха лоша шега. За да изпревари събитията, Бритни напусна сама шоуто, писа “Дейли мейл”, цитиран от kliuki.ws



31-годишната поп звезда получи 15 милиона за участието си в X Factor. Хора от екипа на шоуто разкриват, че не са вярвали Бритни да се върне като съдия.

“Истината е, че към края на миналия сезон основните играчи знаеха, че искат да заменят Бритни”, коментират добре осведомени източници.



За Бритни Спиърс ролята на ментор бе трудна. Тя положи много усилия, но така и не успя да въздейства силно на зрителите. Личните проблеми си казаха думата и тя просто не успя да ги преодолее. През последните дни блондинката не носи и годежния си пръстен, което може би означава, че годеникът й я е зарязал след последните скандални разкрития за истинския баща на сина й.