Да пазарувате дрехи в момент, когато тялото ви постоянно се променя може да се окаже същинско предизвикателство. Скъпо при това!

Ако вече сте минали по този път, знаете какво малко разнообразие от дрехи носите по време на бременността. Обикновено попадате на една-две рокли, които ви стоят добре, не пропускате да си вземете няколко нови клина и туники, а дънките са задължителният панталон от гардероба, който винаги е присъствал и ще присъства в живота ви.

С нарастването на коремчето и всичко останало в тялото ви започвате да обличате по-малко и от гореизброените дрехи. Удобството се превръща в приоритет, а намерите ли го веднъж всеки друг тоалет почтително отстъпва назад.

Ще ви дадем някои основни насоки за това какви дрехи трябва да купите, когато размерът на старите започне да се съпротивлява.

С тях ще можете да правите чудесни съчетания в зависимост от случая...

Ден в офиса

Купете: черен клин и панталон
Съчетайте ги: със сакото от пред-бременния ви период

Добре скроеното сако не би се превърнало в непотребна дреха по време на 9 месеца бременност. Когато качите килограми можете да го носите разкопчано, а под него красива блуза.

За среща

Купете: дълга жилетка
Съчетайте я: с плътен клин

Жилетката е подходяща дреха както за зимата, така и за пролетта и есента, а също така и за хладните летни вечери. Носете я върху дълга тениска или блуза. А в съчетание с шал около врата постигате страхотна неангажираща, но елегантна визия.

На разходка или шопинг с момичетата

Купете: туника
Съчетайте я: с дънково яке, жилетка или стилно палто

Туника, направена от лека и широка материя е една от най-предпочитани дрехи сред бременните жени. Предлагат се както летни, така и по-плътни модели за зимата. Съветваме ви да си вземете няколко размера и цветове, за да носите този удобен модел през цялата бременност.

Ежедневен безупречен стил

Купете: дънки
Съчетайте ги: с по-широки блузи от гардероба си преди бременността

Дънките отиват на всичко, могат да се носят както с ниски, така и с по-високи подметки, с ботуши, с кецове. Съчетават се чудесно с блузи, сака, палта, якета, болера...

Коктейл парти

Купете: рокля до коленете
Съчетайте я: с черно якенце или сако, както и с чифт елегантни обувки

Ако срещате проблеми с намирането на обувки, заради оттекли и уморени крака, си вземете неангажиращ със стила си чифт с един до два номера по-голям и „издигнат” върху по-висока цяла платформа.

Официален тоалет

Купете: Красива блуза
Съчетайте я: с разтеглива черна пола

Превърнете простичката пола в символ на елегантността с помощта на красива блуза за бременни. Изберете подходящо колие, шал или пък колан, за да създавате различни визии всеки път.

И не забравяйте да си подсигурите удобни домашни дрехи...