Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите ''Изборът на публиката''?

Вчера, в Лос Анджелис, бяха раздадени поредните награди "Изборът на публиката" (People's Choice Awards).

Филмът "Игрите на глада" се превърна в големия печеливш на вечерта, като триумфира в категориите най-добър филм и най-добър екшън, а Дженифър Лорънс, Джош Хътчерсън и Лиъм Хемсуърт бяха отличени заедно в категорията за най-добре сработен екип. Лорънс пък спечели приза за любима филмова актриса и този за лице на героизма.

Сред музикантите с най-много отличия си тръгна Кейти Пери, която бе избрана за фаворит на публиката в категориите за любима женска изпълнителка и поп изпълнителка. Нейният видеоклип "Part of Me" също бе отличен.

Риана и Ники Минаж, които за съжаление на феновете им не присъстваха на церемонията, пък грабнаха отличията съответно в категориите за любим r&b изпълнител и за любим хип-хоп артист.

Дженифър Анистън стана любимата комедийна филмова актриса на гласувалите в анкетата, а в същата категория при мъжете бе отличен Адам Сандлър.

Робърт Дауни-младши спечели статуетка за любим драматичен филмов актьор, а Мерил Стрийп стана любимата икона в киното.

"Теория на големия взрив" бе обявен за любимият комедиен сериал на феновете, а "Анатомията на Грей" – за любимата драматична поредица.

Сандра Бълок взе първото в историята на наградите отличие в областта на хуманитарната дейност, за постигнатото от нея в Ню Орлиънс.

А ето ги и нашите номинации за най-добре облечена звезда на събитието:

Кейти Пери бе подбрала нетипична за бонбонено-кукленския й стил рокля от есенната колекция за 2012 г. на Valentino

За голямата чест да бъде избрана за първия носител на награда "Изборът на публиката" за хуманитарна дейност, акрисата Сандра Бълок се беше спряла на специално изработена за нея рокля на Vera Wang. Как ви се струва комбинацията между цвета на дрехата и този на обувките, очакваме да разберем от коментарите ви.

Дженифър Анистън продължи вече доскучалата на всички комбинация от черна рокля + сандали на висок ток, която е нейна запазена марка. Дрехата е с марка Christian Dior.

Актрисата Дженифър Лорънс бе заложила на асиметрична рокля с интересно деколте на Valentino и страхотни обувки Nicholas Kirkwood

Актрисата Наоми Уотс впечатли всички със смелия си избор на рокля с гол гръб на Alexander McQueen. Дрехата е с бие от кристали Swarovski и е от ризорт колекцията за 2013 г. на марката

Младата актриса Клое Морец бе заложила на забавна цветна рокля на Simone Rocha в комбинация с убийствени обувки Casadei

Актрисата Леа Мишел бе подбрала Elie Saab в комбинация с розови сандали. Както виждате дрехата е доста скъсена в сравнение с първоначалния й вариант

Ема Уотсън също бе решила да промени първоначалния вариант на дрехата, с която се появи на церемонията. Тя е дело на дизайнера Peter Pilotto в комбинация с обувки Tabitha Simmons.

Кейли Куоко бе подбрала за червения килим доста женствена рокля на Christian Siriano в комбинация със сандали Giuseppe Zanotti

Ако трябва да бъдем честни певицата Тейлър Суифт ни впечатли повече със страхотния си грим, отколкото със семплата рокля Ralph Lauren, която бе подбрала за церемонията. Въпреки това цялостното й излъчване успя да я нареди сред номинираните.