Автор
Woman.bg

Най-запомнящите се прически от награди Златен Глобус

Предстоящите Награди Златен Глобус 2013 ни върнаха назад във времето, за да си спомним най-впечатляващите прически от червения килим на наградите.

Листата с иконични фризури не е дълга, но пък си струва вниманието ви, тъй като всяка от звездите фаворитки може да послужи за вдъхновение на собствената ви визия при специален повод.

Всеизвестен факт е, че не всяка дама може да си позволи да скъси косата си до дължините, които виждаме при Натали Портман. Актрисата се появи с къс прическа, която ѝ отива изключително много, на наградите, провели се през 2006 година.

Натали Портман

През следващата 2007-а Сиена Милър прикова вниманието на множество стилисти и фенове на красива прическа с венец от плитка. Романтичната визия получи не толоква романтично име – плитките на млекарката.

Сиена Милър

Вечен, шикозен и елегантен, кокът никога не излиза от мода. И звездите го обожават! Ето как изглеждаше кокът на Гиунет Полтроу през 2006-а.

Гиунет Полтроу

Актрисата Сандра Бълок винаги е умеела да подбира стила си блестящо, особено когато става въпрос за събитие от ранга на Наградите Глобус. Нейният страничен кок е подобен на този на Гуинет, но по-рошав и небрежен.

Сандра Бълок

Несъмнено Анджелина Джоли е наясно с факта, че подходящата и професионално направена прическа може да се превърне в опорна точка на цялата визия. Винаги елегантна и сдържана, Анджелина не пропусна да прояви добър вкус и по време на наградите от 2007-а.

Анджелина Джоли

2011-а е годината, в която Ева Лонгория си спечели мястото в тази класация. Можем да кръстим прическата ѝ „Шик от Париж”.

Ева Лонгория

Когато говорим за сериозен блясък и визия на истинска Дива, то винаги споменаваме Дженифър Лопес. Абсолютната диктаторка на красивата коса, независимо дали ще заложи на опашка, кок или букли.

Дженифър Лопес

Диана Агрон остава в историята на най-красивите дами, присъствали на Златния Глобус, със своя винтидж избор на прическа, твърде подобна на тази на Лопес.

Диана Агрон

Стила и визията на Дженифър Анистън винаги са налагали максимата, че естественото също е секси. Наградите през 2010 приветстваха нейната ефирна прическа, която с годините се превърна в запазена марка „косата на Анистън”.

Дженифър Анистън

Пленителната София Вергара почти винаги залага на убийствено стилни къдрици, силен и бляскав цвят на косата. Напълно достатъчно, не мислите ли?

София Вергара