Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Ема Стоун или Анна Дело Русо?

Главни действащи лица в днешното издание на редовната ни рубрика "На коя й отива повече" са Ема Стоун и Анна Дело Русо.

Ексцентричната главна редакторка на Vogue Япония може да се похвали с впечатляващ и открояващ се стил на обличане. Тя е горда притежателка на редица дизайнерски творения, с които се е сдобила в мига, в който са излезнали на модния подиум, далеч преди другите звездни дами.

Ето, че всяко правило си има своето изключение. Този път дрехата, изправила в модно съревнование двете дами, първо се появи върху тялото на русокосата сладурана Ема Стоун, а не на екстравагантната Анна Дела Русо.

Юни месец миналата година на премиерата на "Невероятният Спайдърмен" в Токио харизматичната Ема демонстрира елегантна визия, с която привлече погледи, пълни с възхищение към себе си.

Актрисата бе облече в рокля с минималистичен дизайн и обемна долна част от есенната колекция за 2012-та на Rochas, която се допълваше от обувки на ток от Christian Louboutin модел "Love Me Bow".

Шикозен кок, нежен грим и широка усмивка завършваха визията на красивата знаменитост. Не е ли Ема прекрасна както винаги?

Октомври месец миналата година със същата изчистена рокля бе забелязана и модната диктаторка Анна Дело Русо, която я бе съчетала с ефектни аксесоари в различни нюанси на синьото, а именно боти от Miu Miu, чанта от бразилския дизайнер Paula Cademartori и масивни обеци от H&M.

Тоалет с по-семпъл дизайн в комбинация с аксесоари с впечатляваща визия и приковаващ погледа цвят – печелившо решение!