Досега сме ви запознавали с различни любители на пластичната хирургия. Един от тях дори определяше себе си като Кен.

Днес пък ще ви запознаем с момичето, което иска да прилича на Барби. Шарлът Пуул е едва на 22 г. Тя има свое второ аз, което е нарекла Шарлът Елизабет. Истинската Шарлът е свита и притеснителна, облича се със сиутчъри и дънки, тя обича да чете книги и да гледа телевизия, има правно образование и работи като медия координатор в модна компания.

Шарлът Елизабет пък обожава да се облича като куклата Барби. Носи къси полички, не се притеснява да показва огромните си силиконови гърди, използва много бронзант и се кикерчи на високи токчета.

През изминалата седмица Шарлът бе засипана от предложения за интервюта, а новината за съществуването й предизвика истинска бурия в Twitter. Вероятно вече сте видели от фотосите, че момичето не е направило нищо драстично с външния си вид, особено в сравнение с останалите фенове на пластичните корекции, с които сме ви запознавали. Шарлът с успех се вписва в описанието на една средностатистическа фолк дива – платинено руса коса, много грим, секси тоалети и силиконов бюст. За хората на Запад обаче е интересно как едно момиче с образование, кариера, дългогодишен приятел и съвсем нормални родители решава да са отдаде на любовта си към Барби, да се скрие под тонове грим и да си направи огромни гърди.

Всичко започнало след като неизвестен интернет потребител попаднал на моя блог и го шернал. „Изведнъж бях част от международната преса. Хора от Китай и Хонг Конг започнаха да ми изпращат видео. Получавам съобщения от хора от Холивуд” – споделя Шарлът.

„Голяма работа, наистина не виждам какво е толкова удивителното в това, че някой, който обича да се облича като Барби има правно образование? Просто много обичам да уча, мисля че това е един доста смислен начин да прекараш времето си и освен това съм много добре съумявам да се фокусирам и самодисциплинирам” – допълва тя.

Интересното е, че преди да се роди второто аз на Шарлът, тя е имала доста проблеми като малка. Била е много срамежливо и пълничко дете, което често било тормозено в училище. Веднъж дори няколко момчета я нападнали в парка, започнали да ритат момичето, крещейки „Ти си дебела, ти си дебела”.

„В училище палеха косата ми със запалки, крещяха ми, дърпаха полата над главата ми и ме замеряха с храна” – допълва момичето.

„В продължение на две години бях много самотна. Нямах никакви приятели, не съм сигурна какво се случи, но смятам, че за да бъдеш популярен трябва да имаш самочувствие и да бъдеш открит, а аз бях доста срамежлива. Постоянно плачех и не исках да ходя на училище. Това беше най-лошият период в живота ми.” – добавя тя.

Всички тези проблеми водят и до проблеми в учебния процес, което налага момичето да посещава специални уроци, за да бъде в крак с връстниците си.

На 14 г. Шарлът започва диета, боядисва косата си и започва де се гримира. Шарлът не споделя подробности относно това, което е наложило промяната във външния й вид. „Изведнъж от пухкаво дете, което никой не забелязваше се превърнах в жена, която не можеше да остане незабелязана” – признава тя.

Единственият „проблем”, който остава пред нея е това, че по рождение няма гърди. „Исках да си направя операция на бюста от 13-годишна” – казва Шарлът. Когато става на 18 г. тя успява да убеди баща си да й плати силиконовия бюст. Само с една операция момичето минава от чашка A на огромната чашка F.

“За около месец имах чувството, че някой притиска гърдите ми с два огромни камъка, кожата ми беше много опъната. Като погледна назад си давам сметка, че това беше доста голям скок за някой толкова млад, но никога не съм съжалявала. Това промени всичко.
Това е и моментът, в който се появява Шарлът Елизабет Барби.

„Чувствах се сякаш си слагам някаква броня. Тя не съм аз – тя е забавна, секси и е като бягство за мен. В момента, в който стана Шарлът Елизабет, се чувствам по-открита и имам повече самочувствие, страхотно е да привличаш внимание”.

„Хората непрекъснато ме спират, за да се снимат с мен. Повечето са доста мили, някои ми хвърлят неуважителни погледи и ме наричат „уличница”, но те са грубияни, кого го интересува? През повечето време е забавно.”

Гардеробът на Барби, който Шарлът поддържа струва хиляди долари. Тя е успяла да го плати с лятна работа и нейния блог, наречен Flesh & Plastic, в който тя дава съвети за красота, фитнес и пластична хирургия. Един от най-честите въпроси, които тя получава е дали гърдите й са хубави на пипане.

Блогът, Facebook и Twitter профилите на Шарлът са интересна симбиоза от цитати от Толстой и Дарвин примесени с откровения за силиконови гърди и предизвикателни снимки.

Какво мислите за Шарлът, очакваме да разберем от коментарите ви.