Преди броени дни бяхме посветили статия на класическото червено червило, в която ви показахме част от фотосесията на латино дивата Дженифър Лопес за февруарския брой на списание Harper's Bazaar.

Темата на днешния материал отново е въпросният брой на модния ежемесечник, украсен от поп певицата. Но този път ще говорим (пишем) не за сочните устни на звездата, а за тоалетите, с които тя се появява на страниците на изданието.

На ефектния сет от снимките Дженифър е облечена в изящни творения на някои от най-известните дизайнери в света. Всичко дотук изглежда прекрасно, като изключим малката подробност, че роклите и аксесоарите, с които я виждаме, вече са носени от други известни дами.

На подкорицата на списанието Лопес е със сребриста рокля от Fendi, с която, по време на миналогодишната седмица на модата в Париж, бе забелязана ексцентричната главна дизайнерка на японския Vogue Анна Дела Русо.

Тоалетът на знойната изпълнителка се допълваше от екстравагантни обувки на ток от пролетната колекция за 2013-та на Tom Ford.

Дженифър отново не е първата, която обува въпросния аксесоар - по време на нюйоркската премиерата на лентата "Les Miserables" с обувките се появи чаровната Анн Хатауей.

На страниците на списанието виждаме Дженифър и с ефектна златиста рокля с ресни от Versace, която преди да украси тялото на певицата, бе украсила това на гласовитата Селин Дион.

Същият е случая и с бялата рокля от Tom Ford, с която певицата позира на фона на океана. Дрехата отново е обличана първо от друга звезда, а именно русокосата сладурана Наоми Уотс.

Все пак на сета от снимки виждаме Джен и с дизайнерски рокли, не обличани от друг преди това - такива са жълтата рокля с дълъг ръкав и мини дължина от Balmain и роклята със златни орнаменти и ресни от Paco Rabanne.

Едно е сигурно - дори и да не е първата обличала по-голямата част от показаните рокли, тя изглежда великолепно във всичките.