Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Летисиа Каста или Наоми Харис?

Сигурно се сещате за невероятната визия на Летисия Каста, с която привлече всички погледи към себе си на 69-то издание на кинофестивала във Венеция в края на октомври.

Френската актриса и модел бе избрана за член от журито. Каста е позната на българската публика, след като миналата година изигра главната роля във филма на Камен Калев - "Островът".

Чаровната французойка смая присъстващите фотографи с прозрачната си дантелена рокля на Dolce & Gabbana, която й стоеше перфектно.

Черната дреха е с дължина до земята и е от специалната „вечерна” есенно-зимната колекция за 2012-а на модната марка.



Дантелата ще продължава да владее модните тенденции и през новата година.

Дантелената рокля е подходяща както за романтична визия в топлите летни дни, така и за вечерните излизания и официалните коктейли, тъй като поставя акцент върху сексуалността и женствеността.



Именно на не я заложи и второто момиче на Бонд, Наоми Харис, за своята изява на червения килим по време на премиерата на „Skyfall” в Рим.

Тя обаче се спря на маслено зеленият вариант на дрехата, който й стоеше просто ослепително.



Следващият филмов проект на актрисата ще я постави в ролята на Уини Мандела. Вече видяхме екранната история на бореца за свобода Нелсън Мандела в режисирания от Клинт Истууд филм "Несломим", а сега ще видим нещата през очите на бившата му съпруга в предстоящия "Long Walk To Freedom".

Коя визия повече ви допада? Тази на Летисиа или тази на Наоми? Гласувайте по-долу за вашата фаворитка!