Топмоделът Миранда Кер упорито доказва на всички, че изглежда еднакво добре, когато дефилира по модния подиум с изящни творения и когато се разхожда по улиците на Ню Йорк или пък на родния Сидни с далеч по-ежедневна, но същевременно с това невероятно ефектна визия.

Красивата половинка на Орлндо Блум е от известните дами, които демонстрират невероятен усет за модата и ненадминат стил дори и при подбора на ежедневните си тоалети, затова и съвсем заслужено харизматичната Миранда печели приза Кралица на стрийт стайлинга.

Решихме в една статия да съберем най-запомнящите се визии, с които ангелът на се е появявал на фона на градски пейзжи.

Визия 1

Миранда е облечена в ефектна пола тип молив от Balenciaga и черна блуза от 3.1 Phillip Lim – стилна визия, която се допълваше от елегантни аксесоари в лицето на изчистена чанта от Givenchy модел Antigona, обувки на ток от Lanvin с cut out детайл и шикозни очила от Linda Farrow.

Визия 2

Миранда бе заложила на черно кожено яке от Balenciaga, зелен пуловер от Acne модел "Ruth" и ефектна черна пола. Черни боти от Tabitha Simmons модел "Sally" и тъмнозелена чанта от Christian Louboutin модел "Farida" завършваха тоалета на харизматичната дама.

Визия 3

Красивата манекенка демонстрира умел подбор на дрехи и аксесоари, включващ панталон от A.L.C. модел "James", бяла риза от Equipment, чанта от Celine, секси обувки на ток от Manolo Blahnik и слънчеви очила Stella McCartney.