Автор
Woman.bg

Ема Уотсън и Lancôme - нещо, в което да се влюбиш

Сладураната Ема Уотсън все по-често се появява в медийното пространство и то с куп положителни изяви, за което печели и нашето най-искрено възхищение.

Поредният повод да се спомене името на красавицата е съвместната колаборация между нея и френския козметичен гигант Lancôme.

Сътрудничеството между тях довежда до създаването на пролетно-лятна линия за 2013-та година с разкрасителни продукти, носеща името "In Love".

Колекцията с гримове обещава да превърне всяка дама в нежно видение с подчертани в пленително тюркуазено очи, розови устни и закачливи румени бузки.

"Витае идея, че червилото е нещо поостаряло или пък е подходящо само за вечерни поводи. Хубавото на това червило е че то леко и ефирно като балсам за устни, което ти позволява да го носиш и в по-ежедневни случай", категорична е магнетичната звезда.

Ема разкрива, че работата с Lancôme е била голямо удоволствие и истинска чест.

"Lancôme е автентичен бранд, излъчващ елегантност, класа и стил", допълва 22-годишната звезда.

Красавицата е признава, че работата с козметичната марка и донася силно удовлетворение и поради факта, че винаги е обичала гримовете и нещата свързаните с тях.

"Гримьорите и фризьорите, работещи по филмите за Хари Потър, бяха хората, които ме виждаха първи рано сутрин и последни късно вечер, затова и по някакъв начин при тях се чувствах у дома. Когато имахме свободно от снимки време, те ми позволяваха да ги гримирам и ме учеха как точно да го правя", споделя Ема.