Определено роклята е олицетворение на женствеността. А цветът, който е най-актуален през сезон есен-зима 2012-2013 е синият. Красавицата Меган Фокс успешно бе заложила и на двете, изглеждайки толкова щастлива и стилна.

Меган Фокс си върна славата на сексбомба благодарение на новата си лента „This is 40”, която не спира да промотира.

Меган Фокс на премиерата на "This is 40" в Калифорния

26-годишната брюнетка взима дейно участие в лентата на режисьора Джъд Апатоу „Така е на 40”, която запечатва знойното и адски разголено тяло на сексапилната актриса.

Тя влиза в ролята на Деси – младо момиче, което работи за Пол Пит. Филмът на практика продължава историята на Пийт и Деси от блокбъстъра „Позабременяли”, показвайки ни отблизо как се справят с настоящата ситуация в живота им.

Меган отново демонстрира отлична форма след раждането, гостувайки на Джей Лено в прилепнала по тялото рокля в синьо от resort колекцията за 2013-а на Roland Mouret.

Характерната семплост в моделите на Roland Mouret прави колекциите му много приятни и желани от известните личности. Повечето му модели са създадени за ежедневна употреба, без излишна натруфеност и кичозност.

Страхотната вталена дреха й стоеше приказно, вталявайки още повече и без това перфектното й тяло.

Визията й бе допълнена от характерната за нея вълниста коса на една страна, подчертани очи и устни, оцветени в телесен нюанс.

ВИДЕО:

Роклята от resort колекцията на Roland Mouret: