Ако се чудите как изглежда домът на един американски рапър, днешната статия ще ви даде отговор на този въпрос. За целта ще надникнем зад входната врата на пентхаус апартамента на изпълнителя Фарел Уилямс.

Звездното жилище е разположено в Маями, Флорида и е с обща площ 900 квадратни метра. Отскоро то е обявено за продажба, а желаещите да се сдобият с него трябва да отделят "скромната" сума от 16,8 милиона долара.

Фарел описва домa си като луксозен аквариум, който му позволява да вижда всичко случващо се навън, без самият той да бъде наблюдаван.

Най-вероятно певецът е подбрал това определение, заради френските прозорци, заемащи по-голямата част от фасадата на жилището.

Освен с тях шикозното местенце може да се похвали с просторна дневна част и 5 спални, открояващи се с тъмен дървен под и стилни мебели.

Пентхаусът разполага и с домашен кино салон и 6 бани, всяка от тях облицована с висококачествени гранитни плочки и мрамор.

Но това, което наистина ни накара да се влюбим в този апартамент, бе просторната тераса с басейн, от която се разкрива спираща дъха гледка.