Фронтменът на Maroon 5 е избрал за локация на своята къща слънчев Лос Анжелис.

Интериорите на къщата са оформени от неговия дългогодишен приятел Mark Haddawy.

Тя се намира от едната страна на каньона Бронсън и по времето, когато музикантът я купува, тя разполага с четири спални и не се набива на очи. Точно тази характеристика привлича Адам, тъй като той търси къща, която да е близо до Холивуд, но бе да е по холивудски суетна, а да осигурява уединение.

Всекидневната стая комбинира модерна визия с винтидж мебелировка. Кадифената тапицерия в наситени разцветки придава на стаята характер, а контрастните комбинации оформят интересна атмосфера.

Върху настилката има персийски килим от 20-те години на миналия век.



Откритата тераса свързва няколко помещения от къщата, а от нея може да се види нейната фасада в бяло, която отразява жаркото калифорнийско слънце.

От терасата се вижда околността под хълма, която е потънала в зеленина. На долното ниво има палми и плувен басейн, а до тях се достига по стъпала от основната тераса.

Основна част от кухнята е от неръждаема стомана, която е практична и с модерна визия.



В спалнята масивното ретро легло е от средата на миналия век и е комбинирано с две кожени кресла. Почти цялата стая е боядисана в тъмни багри, стените и горната й част, като това подчертава уединението.

Светлата и просторна баня е облицована с мрамор в светлосиво. Душът е монтиран директно в стената, а вместо вградена вана, дизайнерът е подбрал такава с винтидж визия, която е върху метални крачета.