Лондонската премиера на последната адаптация на „Клетниците” („Les Misérables”) по класическия роман на Виктор Юго се състоя вчера вечерта.

Много звезди, много блясък както винаги зарадваха фенове, фотографи и филмови критици.

Но ние ще обърнем внимание на изключително чаровната Ан Хатауей, която се превъплъщава в ролята на страдащата от туберколоза проститутка Фантин в лентата.

30-годишната брюнетка, която се бе подложила на строга диета, за да отслабне за роклята, изглеждаше ослепително на червения килим.

Russell Crowe, Anne Hathaway, Hugh Jackman, Amanda Seyfried

Anne Hathaway, Hugh Jackman и Amanda Seyfried

По време на диетата тя е приемала по скромните 500 калории на ден, което е изключително малко и граничи с болестно състояние! Целта е била в максимално кратък период да свали възможно най-много от и без това тънката си талия. Както може да видите Ан е много слаба, но обещава да си възвърне поне една част от загубените килограми, споделя тя в интервю.

Нека ви припомним, че само преди 3 месеца актрисата от Дявола носи Прада и Дневниците на принцесата се омъжи за приятеля си Адам Шулман в Калифорния
.

За събитието звездата се бе доверила на модна марка Givenchy.

Бялата рокля, с която Ан се появи, е от пролетно-лятната котюр колекция за 2012-а на Givenchy.

Без съмнение тази колекция е една от най-изисканите, които сме виждали в последно време. Бихме я описали като доста екстравагантна и смела.

Драматичната й рокля изглежда еднакво добре погледната от всеки един ъгъл…

Без излишни аксесоари или прекалено много грим Ан показа класа и стил, както само тя умее.

Anne Hathaway и Hugh Jackman