Английското издание на списание Harper’s Bazaar реши да украси корицата на първия си за 2013-та брой с нежен фотос на наскоро родилата Сиена Милър.

В новия брой на модния ежемесечник ще имаме възможността да видим чаровното звездно мамче в романтична и чувствена фотосесия, заснета от майстора Дейвид Слиджпър.

На въпросния сет от снимки магнетичната дама позира, облечена с невероятни дизайнерски творения и демонстрира стройната си фигура, която по нищо не издава, че преди по-малко от половин година звездата е дала живот на прекрасно малко момиченце.

Британската актриса изглежда ослепително в ефектна рокля с мини дължина от Louis Vuitton

Русокосата знаменитост облечена в нежна розова рокля от Christopher Kane

На корицата Сиена е с плисирана рокля в прасковен цвят част от пролетната колекция за 2013-та на Chloe

За Harper’s Bazaar Сиена дава и първото си интервю, откакто е родила дъщеричката си Марлоу през юли тази година, в което искрено говори за красотата, която се крие в това да дадеш живот.

"Това си остава най-нереалното нещо, което можеш да създадеш, фактът, че този живот е израснал вътре в стомаха ми, с неговите веждички, всичко... всяка малка фибра. Поради това и си мислех, че тя е част от мен и че аз постоянно ще съм на ясно с това коя точно е тя, защото все пак е произлязла от мен, но после разбираш, че те са си изцяло отделни хора. Много свързани с теб, разбира се. Но те са си отделни хора... това е най-невероятното, най великото нещо на света... бих преживяла този ден още милион пъти. Бих го правила всеки ден, просто го обожавам."

Пред списанието без свян актрисата говори и затова как се е променило тялото й след като е родила.

"Сега моето тяло е изцяло различно нещо за мен. Цялото вглеждане в неговите недостатъци или пък естетическите вглъбявания в него вече ги няма. Идва моментът, в който разбираш за какво всъщност са гърдите. Започнах да изпитвам голям респект към тяло си, защото разбрах на какво е способно то."

В интервюто към броя красавицата също така споделя, че не бърза да наема бавачка и предпочита първоначално сама да се грижи за бебчето си.

"За сега сме само тримата, което е невероятно и доста изтощително. Ще си вземем бавачка, но за мен е важно да разбера за себе си каква ще бъда като родител. "