Автор
Woman.bg

Алиша Кийс стартира лимитирана колекция с Reebok Classics

Reebok обяви eксклузивно партньорство и дизайнeрско сътрудничество с Алиша Кийс - 14 кратна носителка на наградите GRAMMY® в категории най-добра певица / композитор / продуцент и актриса, най-добър автор на бестселъри в Ню Йорк Таймс, предприемач и филантроп.

Като част от новото партньорство, Кийс ще се включи към глобалната кампания на спортния бранд Reebok Classics’ за сезон есен/зима 2012 с лимитирана модна линия, която ще носи нейния подпис.

Колекцията ще включва обновени версии на моделите Freestyle Hi (известен още като 5411), Freestyle Double Bubble, Classic Nylon Slim и Princess, всички подписани от Алиша. Творческият талант на Кийс работи в изключетелен унисон с Reebok във всеки аспект на колекцията - от избирането на любимите класически Reebok силуети до избора на материали и цветове. Резултатът е: продукти, изработени с луксозни платове, в актуални за сезона стилове, с подчертани елементи, които непременно ще станат хит сред младите последователи на модата.

"Фен съм на Reebok откакто обух първия си чифт 5411", казва Кийс. "Сътрудничеството с Reebok и проектирането на тази колекция е страхотно преживяване, защото мога да покажа своето творчество по един изцяло нов начин. Reebok е една от тези марки, които са преминали през изпитанията на времето и работата с тях те кара да се чувстваш страхотно.

За да подкрепи старта на новата й колекция, Reebok направи онлайн премиера на новата си кампания Classics, с участието на Алиша Кийс. Видеото е достъпно на http://reesha.re/alicia

Тод Крински, ръководител на Reebok Classics, казва: "Алиша е фен на Reebok от дълго време, а ние сме нейни големи фенове, така че това сътрудничество е наистина перфектно. Партньорството ни с нея не е просто сделка за обувки, а истинско партньорство където тя може да покаже творчеството си извън музиката. Тя даде всичко от себе си в проектирането на колекцията и в разработването на кампанията, която е изцяло Алиша и Reebok – показва силата и таланта на младите жени по целия свят.''