Бебешката стая, която предстои да ви покажем е реално съществуващо „убежище” на любов и топлина в дома на младо австралийско семейство.

Гордият собственик на стаята е сладурчето Фин, а дамата, създала тази слънчева приказка е интериорната дизайнерка Кел Хауърд-Дийн.

Предизвикателството пред Кел било да претвори една съвсем дребна на размери стая в красив и просторен бебешки кът.

На вашето внимание е краткото интервю с Кел Хауърд-Дийн, публикувано в един от най-любимите ни блогове за бебоци - chiccheapnursery.com.

Какво бе вдъхновението ти за тази стая?

Родителите на Фин бяха използвали синьо и зелено в стаята на сина им Джет и този път искаха някаква различна палитра. Стаята е мъничка, така че исках да уголемя пространството колкото е възможно повече! Създавайки топъл жълт участък в центъра на едната стена, се получи илюзията, че стаята е много по-голяма.



Опиши своя стил на декориране.


Обичам модерни пространства с ръчно направени изделия, както и всичко очарователно и неочаквано. На като дизайнер съм длъжна да дам на клиентите онова, което искат. Дори да не е част моя стил на работа винаги е много забавно да опиташ нещо ново!

Любими елементи от стаята?

Харесвам толкова много неща в тази стая! Мисля, че най-доброто попадение е жълтата стена – не мисля, че стаята щеше да бъде същата без нея. Любимият ми елемент е малкият ни мустакат приятел Бамбак и не успях да устоя на изкушението да апликирам една от възглавничките на Фин с с голям мустак!