Сингълът е вече факт в мрежата, а премиерата на видеото беше в американския X Factor, където певицата се изявява като съдия в момента.

"Scream & Shout" е третият сингъл от новия соло албум на рапъра от Black Eyed Peas, който ще се казва willpower. Това всъщност не е първият път, в който двете звезди работят заедно. Уил е автор на парчето "Big Fat Bass", което беше включено в албума Femme Fatale.



През септември рапърът отложи издаването на новия си албум с обяснението, че много от песните вече са изтекли в интернет и ще му трябва още малко време, за да продуцира нови. Нова дата обаче така и не беше обявена, най-вероятно дискът ще излезе в началото на следващата година.

Първите два сингъл от проекта вече успяха да постигнат значителни успехи в световните класации. "T.H.E. (The Hardest Ever)" с Дженифър Лопес и Мик Джагър достигна до номер 2 в класацията за сингли на Великобритания, а "This Is Love" с Ева Симънс дебютира направо на върха. За съжаление обаче и двете парчета се провалиха в САЩ и Уил тепърва ще трябва да се доказва като хитмейкър в собствената си родина. Може би именно Бритни ще бъде разковничето за успеха му?