Поп иконата Бритни Спиърс не е от най-ексцентричните и смели дами в шоубизнеса, за разлика от певици като Лейди Гага, Ники Минаж или Риана, но за сметка на това, тя се е посветила изцяло на „новата” си задача като жури в музикалното шоу „X-Factor”.

Сещаме се за минали години, в които Бритни трудно поддържаше приличен външен вид, но това вече е минало…

Русокосата сладурана се завърна с гръм и трясък и най-вече с характерната за нея вълниста коса с път по средата.

Суперзвездата дебютира нова прическа само преди няколко дни, осмелявайки се на полу-премяна, състояща се от бретон, като останала част от косата й си беше същата.



Бретонът едва ли някога ще излезе от мода. Той дава свобода на своята собственичка да разнообразява често прическата си, тъй като има различни начини, по които може да се оформи.

Според вас отива ли й на Бритни бретон?

Гласувайте в нашата анкета по-долу или чрез коментар.

Бретонът е елемент от прическата, който се налага в модата през определени периоди. Напоследък наблюдаваме засилване на неговата позиция.

Ето и как изглеждаше Бритни преди промяната:

* с колежката си Деми Ловато

Ето и няколко съвета: Формата на лицето, както и неговите черти /нос,очи,брадичка,вежди/ са от най-голямо значение при избора на прическа и това трябва да бъде фактор на вашия фризьор.

Ако имате овално лице ,то може да бъдете спокойни- бретонът е подходящ за вас, като трябва да се определи точната дължина и линия спрямо косата ви.

* Кристина Агилера, Бионсе

* Дженифър Хъдсън

За кръгли лица най- подходящи са бретони, които не са филирани.

За по-продълговати лица подхождат по-дълги бретони, които падат от едната страна

Бретонът не е много подходящ за прекалено къдравите, тънки и изтощени коси, тъй като той ще отнеме от обема й и може да загуби изцяло гъстотата си.