Представете си, че някой изтрива спомените ви и ви показва снимка на тази жена. Бихте ли повярвали, че преди по-малко от два месеца е родила?

Меган Фокс започна все по-често да се показва извън дома си, демонстрирайки невероятна фигура, спокойствие и странно..., но по-елегантен стил на обличане.

Откакто забременя актрисата сякаш се превърна в по-женствена и зряла версия на самата себе си, заменяйки широките панталони, спортните тениски и разпуснатата, безформена коса.

Започнахме да я виждаме все по-елегантно облечена, високият ток не е рядкост в ежедневието ѝ, а лъскавата коса и нежният грим я правят дори по-привлекателна от образа ѝ на неземна красавица на червения килим.

Два месеца след раждане е време, през което младите майки често трябва да бъдат подсещани да се сресват и евентуално да излизат от вкъщи.

Меган със сигурност не е от тези мамчета, които ще се оставят на течението и многото грижи около бебето. Все пак има три момченца, за които трябва да бъде красива – малкият бебок Ноа, доведеният ѝ син Касиус и неговият баща и неин съпруг - Браян.

И за да покаже това си намерение, тя избира най-провокативния и опасен начин – с плътен, секси легингс.

Влюбената двойка бе засечена след пазар в луксозния бутик за кухненски принадлежности - Sur La Table, където се снабдиха с две торби с покупки за Деня на благодарността.