Автор
Woman.bg

За първи път Шерил да надмине стила на Виктория

Двете британки са известни в цял свят, освен с безспорно успешните си кариери на певици и дизайнерки, така и с винаги изрядния си стил на обличане.

В съчетание с красивите и съвършено оформени прически техните визии винаги са внушавали почит към чувството им за елегантност.

Но, както се казва, никога не е късно да станеш за резил и злощастието в този ред на мисли застигна госпожа Бекъм, която направи една от малкото си непростими грешки в модата.

Семейство Бекъм бяха заснети на летището в Лос Анджелис, до един облечени без забележка, освен модният диктатор сред тях.

Виктория явно бе заложила на ретро визия обличайки доста странен за вкуса ѝ аутфит – карирана пола, съчетана с блуза с дразнещо привличащо вниманието парче оранжево кадифе.

Всичко това бе украсено с чифт кадифени ботуши в цвят бургунди и маникюр в същата тъмночервена тоналност.



За сметка на майка си малката Харпър и батко ѝ Ромео обраха точките ни за перфектен стил по всички параграфи.



Но нека се върнем на темата на материала, а именно сравнението на стила на Виктория и сънародничката ѝ Шерил Коул.

Певицата отпразнува рождения ден на колежката си Кимбърли Уалш, облечена в кожена рокля в невероятно апетитен карамелено-млечен цвят.

Все по-поддържаната фигура на Шерил бе подчертана от кройката на роклята, която бе успешно съчетана с чифт токчета в неутрален цвят.



Друго впечатляващо решение за тази визия е драматичното червило върху устните на Коул, което сияеше в съвършен синхрон с тъмнокестенявия и блестящ цвят на косата ѝ.



Минималистична визия, овенчана с успех и даваща добър урок на вещата в модния занаят госпожа Пош.