От БГНЕС разкриват, че Скарлет Йохансон е намерила любовта в лицето на френския журналист Ромен Дориак.

Актрисата, която миналия месец се раздели с приятеля си Нейт Тейлър, се запознала с журналиста чрез общи познати. Близък до 27-годишната звезда източник разкри пред в. "Дейли Мейл", че тя отчаяно иска да запази връзката си с 30-годишния Ромен далеч от светлините на прожекторите.

Новата любов на Скарлет е бивш главен редактор на френското списание "Кларк", а сега е мениджър на творческа агенция. Двамата са близки приятели на френския татуист Фузи, който по-рано този месец направил татуировка върху гръдния кош на Скарлет във формата на подкова с посланието "Късметлийка".

Двойката била забелязана неотдавна в редица ресторанти и барове в Париж, а очевидци разказват, че те не можели да свалят ръце един от друг, докато вечеряли в ресторант в Ню Йорк миналата седмица.

"Те бяха много разнежени един към друг и държаха ръцете си под масата през цялата вечер. Те бяха прегърнати, докато пушеха навън на студа. Той е с тъмна коса и е по-висок от нея, но е кльощав и като че ли говореше на френски в един момент", разказа очевидец пред британското издание.

Скарлет Йохансон започна връзката си с 38-годишния рекламен агент Нейт Тейлър през януари, след като се запозна с него в Ню Йорк. Това стана малко след раздялата й с 52-годишния актьор Шон Пен. Преди това Скарлет беше омъжена за актьора Райън Рейнолдс.

Скарлет и Нейт Тейлър