Автор
Woman.bg

Андреа подари часовник на Кубрат за 35 бона

Певицата Андреа надмина себе си и направи изключително скъп подарък на своя възлюбен боксьор Кубрат Пулев. Според светските хроникьори, тя го зарадвала с шикозен часовник „Rolex" за почти 35 000 лева, а жестът бил посветен на неговите победи в професионалния бокс.

Завистници пък на секундата коментираха, че въпреки безспорните му успехи на ринга, той така и не можел да изкара пари колкото своята прекрасна половинка. За тупаниците получавал доста по - малко, отколкото тя за музикалните си изпълнения.



Дори при последната им разходка до Италия, сметките били платени от Андреа. Двамата ходили да видят малко свят, посетили десетки тамошни градове, културни и природни забележителности. В един момент на Кобрата обаче му свършили парите и така се наложило да влязат в употреба кредитните карти на певицата. Тя самата нямала нищо напротив, но той самият се засрамил много от конфузната ситуация.



След тази случка, типично в български стил други започнаха да правят сметка на парите на Кубрат Пулев. Според тяхното мнение той само се правел, че получава достатъчно заради боксовите си изяви в Германия, но всъщност истината била съвсем различна. Така на Андреа се падала честта да плаща сметките.

Източник: lifestyle.bg