Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Леона Люис или Луси Лиу?

Днес ще се спрем на две от най-талантливите известни дами, подбрали едно и също палто за своя светска изява.

През есента и зимата връхните дрехи и наметките са незаменима част от модерния ни аутфит. На същото мнение са и звездите, които не се появяват на събитие, без да изглеждат перфектно от глава до пети!

Друго нещо, което е съвсем естествено сред холивудските среди е манията по едни и същи дизайнери и техните творения. В този случай певицата Леона Люис и актрисата Луси Лиу бяха подбрали едно и също палто от есенно-зимната колекция на Роберто Кавали за 2012-а.

Модната линия на г-н Кавали определено може да се похвали с доста закачлива и наситена с голяма доза сексапил. Моделите са смели и представляват комбинация от всички видове кожа, украсени с пищно и бляскаво бижу, кожено яке от различен вид кожа и широка блуза, обсипана с камъни.

Животинските щампи са на лице и превръщат новата модна колекция и дамите, които са облечени в тези дрехи, в абсолютен моден хит.

Леона Люис се бе спряла на този смел модел палто без ръкави на представянето на новата колекция на Роберто Кавали по време на Седмицата на модата в Милано.

В комбинация с рокля в бордо, също на Cavalli, Леона изглеждаше зашеметяващо, но леко тъжна…

В началото на ноември чаровната актриса Луси Лиу също се появи с уникалната дреха.

Тя демонстрира класа и стил на червения килим за събитието „Women For Women” в Ню Йорк, облечена с изискана черна рокля до земята и дамска чанта на Roland Mouret.

С вързана коса назад и естествен грим, чернокосата красавица засенчи всички гости. Един от най-сладките ангели на Чарли определено е жена, която знае как да привлича внимание и то по най-стилния и красив начин.

Трудно ни е да определим на коя от двете звезди повече й отива. Оставяме на вас да прецените…