Автор
Woman.bg

"Мъж на годината" - красиви жени и прелестни тоалети

След като вече ви показахме семплата винтидж рокля, с която скандалната поп певица Риана се появи на наградите на списание GQ Мъж на годината, днес решихме да ви представим и някои от тоалетите на другите звездни дами, уважили събитието.

Разгледайте визиите на показаните знаменитости и гласувайте за тази, която най-много ви харесва в анкетата по-долу или чрез коментар!!

Родената в Германия актриса Даян Крюгер се появи на събитието с дълга бяла рокля от последната пролетна колекция на Cushnie et Ochs.

Красивата дреха бе с ефектен дизайн и сексапилно разкриваше части от финото й тяло – смела визия, с която да си признаем честно не сме свикнали да виждаме Даян.

Лично според нас с тази рокля русокосата хубавица изглеждаше не само невероятно, но и бе успяла да съвмести в едно предизвикателното и стилното излъчване.

Тоалета на звездата се допълваше от черен блейзът от Vanessa Bruno, черна чанта със златисто от Jason Wu и черни сандали на ток от Jimmy Choo модел "Vamp".

Шикозен кок, изкусително подчертани очи и аленочервено червило завършваха визията на Даян.

Гласовитата и изключително магнетична Каси също присъства на организираното от GQ светско събитие. За появата си на него тя се бе спряла на впечатляваща рокля с дължина до земята част от есенната модна линия за 2012-та на Anthony Vaccarello.

Лъчезарната дама бе съчетала прелестната дреха със сандали на ток Jimmy Choo.

Каси е истинска наслада за окото - красива и усмихната, тя притежава не само естествена харизма, но и невероятен талант.

На наградите "Мъж на годината" топмоделът Алесандра Амброзио се появи с невероятно сексапилна и едновременно с това елегантна визия, с която успя да привлече към себе си погледи пълни с възхищение.

Алесандра бе облечена в рокля с мини дължина от Sally LaPointe, открояваща се с така модерните напоследък cut-outs детайли.

Аксесоарите, на които ангелът на Victoria’s Secret се бе спрял, бяха черни обувки на ток от Christian Louboutin модел "Pigalle", сатенена чанта в същия цвят и висящи обеци.

Гримът на ослепителната красавица се състоеше от силно подчертани в черно очи и светло червило.