Аванградната певица беше поканена в Лондон, за да включи коледните светлини в мулти шопинг центъра Westfield Stratford City. Събитие, което бе по последвано от концерт, част от турнето ѝ „777”.

Съдейки по избора ѝ на тоалет същата вечер, можем да заключим, че певицата е силно вдъхновена от мъжката мода и по-конкретно от артистичните прояви на бранда Acne.

Мъжката колекция на Acne за сезон Пролет 2013 предлага множество варианти на обикновената пижама, превърната в модерен аутфит.



Сиво-синьото райе върху тоалета на Риана придава на цялостната ѝ визия доста оспорвано очарование и не сме съвсем сигурни, че модният ѝ експеримент този път ще пожъне успех дори в най-освободените умове на любителите на нестандартното.

За разкош бе добавила и синьо мъжко сако от есенната колекция на Raf Simons.



Винаги сме стояли твърдо зад подобни модни прояви, които оставят всички с отворени усти и невярващи очи, но Риана се е справяла с провокациите далеч по-добре.

И все пак, единствените неща, които оценяваме положително във визията ѝ безспорно са червеното червило, прическата и драматичния маникюр.

А ето как Риана се появи на концерта си, малко по-късно...